De navigatiebalk in Firefox voor iOS

De navigatiebalk laat u snel en eenvoudig op webpagina’s bladeren, doordat de belangrijke knoppen onder in het scherm zijn geplaatst.

iOSHome_Toolbar

Waar is de navigatiebalk gebleven?

Om u meer schermruimte te geven, verbergt Firefox de navigatiebalk als u op een pagina omlaag scrollt. Om de navigatiebalk weer zichtbaar te maken, scrollt u helemaal naar de bovenkant van de pagina.

Tip: spring naar een willekeurige pagina in uw tabbladgeschiedenis door uw vinger op de knop Terug of Vooruit te houden.