MozReps – Accountgegevens beheren

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Mozilla Reps (‘MozReps’) is een programma dat erop is gericht om vrijwillige Mozillians die officiële vertegenwoordigers van Mozilla in in hun regio/locale willen worden te ondersteunen. Het privacybeleid vindt u hier.

Welke gegevens ontvangen jullie van mijn account?

De onderstaande verplichte en optionele informatie is openbaar voor andere MozReps en iedereen met LDAP, inclusief via het Community Analytics Dashboard.

Verplichte accountgegevens

• Gebruikersnaam
  • Voor-/achternaam
  • E-mailadres
  • Aanmeldidentiteit bij Mozilla (mogelijk hetzelfde als het e-mailadres)
  • Mozillians-profiel-URL
  • Mozilla Wiki-profiel-URL
  • Stad/land/plattegrondmarkering (u kiest waar u deze plaatst en hoe nauwkeurig deze is)
  • IRC-schermnaam
  • Interesses
  • Expertise met mobilisatie/leerinteresses

Optionele accountgegevens

• Naam in plaatselijke taal
  • Gender
  • Koppelingen naar andere accounts (b.v. Twitter-profiel-URL, Facebook-profiel-URL, Diaspora-profiel-URL, LinkedIn-profiel-URL, Jabber-ID)
  • URL’s van uw persoonlijke website en/of RSS-feed
  • Andere biografische gegevens die u vermeldt, zoals aanwezigheid bij activiteiten en evenementen
  • Startdatum deelname

Hoe benader ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account benaderen op https://reps.mozilla.org/. Zorg ervoor dat u een geaccepteerde Rep of een bevestigde Mozillian bent en uw Mozilla Login Identity gebruikt om aan te melden. Dit zou hetzelfde adres moeten zijn als wat u gebruikte toen u werd uitgenodigd.

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

U kunt uw account bijwerken op https://reps.mozilla.org/.

Volg vanaf de aanmeldpagina de volgende stappen:

1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek. Hierdoor wordt uw profiel geopend.
  2. Klik op de knop Edit Profile boven de kaart in de rechterbovenhoek om uw profielgegevens te bekijken en te bewerken.

Hoe verwijder ik mijn accountgegevens?

U kunt uw account verwijderen door een bug te melden onder Product: Mozilla Reps met Component: reps.mozilla.org. Hierdoor worden alle verplichte en optionele accountgegevens verwijderd.

Hoe lang bewaren jullie mijn accountgegevens?

We bewaren deze zo lang uw account open is, tenzij u ervoor kiest hem te verwijderen.