Uw lokale weersvoorspelling ontvangen in de Firefox-adresbalk

Ontvang weerupdates in realtime, handig getoond in de Firefox-adresbalk. Deze functie helpt u up-to-date te blijven met de laatste weersomstandigheden, zonder dat u een bepaalde website of app hoeft te bezoeken. Typ gewoon ‘weer’ in de adresbalk en u ziet weersuggesties voor uw locatie. Weather suggestions

Noot: momenteel zijn weerupdates alleen beschikbaar voor een beperkt aantal gebruikers in de V.S..

Welke weersinformatie is beschikbaar?

• Plaatsnaam: de plaatsnaam waarvoor de weersinformatie wordt getoond.
  • Weersverwachting: dit toont de verwachte huidige omstandigheden en weersverwachting voor de dag, waaronder temperatuur, neerslag en windkracht.
  • Weersuggestiesprovider: een koppeling naar AccuWeather, een website die gedetailleerde weergegevens aanbiedt. Als u op de suggestie klikt, wordt u naar de website van de aanbieder geleid.
  • Feedback: klik op deze knop om feedback te geven.

Veelgestelde vragen

Waar komen deze weersuggesties vandaan?

De weersuggesties in de Firefox-adresbalk zijn afkomstig van AccuWeather.

Hoe wordt mijn locatie bepaald?

Om weersuggesties voor uw locatie in de adresbalk te tonen, gebruikt Firefox uw IP-adres om uw locatie bij benadering te bepalen. Deze informatie wordt dan gebruikt om relevante weersuggesties voor uw omgeving aan te bieden.

Delen jullie mijn IP-adres?

Firefox deelt uw IP-adres of andere persoonlijk herleidbare gegevens niet buiten Mozilla-servers.

Kan ik in de adresbalk zoeken naar weersinformatie voor andere locaties?

Firefox toont automatisch weersuggesties op basis van uw IP-adres en bepaalt uw locatie dienovereenkomstig. Momenteel is het niet mogelijk om weersinformatie voor andere locaties in uw adresbalk te ontvangen.

Waarom zie ik ‘Gesponsord’ naast AccuWeather – wat betekent dit?

Firefox kan inkomsten ontvangen als u de AccuWeather-website bezoekt voor een meer gedetailleerde weersvoorspelling.

Ik zie in de adresbalk weersinformatie voor de verkeerde locatie – wat kan ik doen?

Als u problemen ervaart met de weersuggesties van Firefox, of feedback wilt delen, laat het ons dan weten. We werken constant aan verbetering van functies, en uw input kan ons helpen Firefox nog beter te maken. Om feedback in te dienen:

1. Zoek de knop Feedback button naast de weersuggestie in de adresbalk.
  2. Selecteer de optie die uw feedback het beste beschrijft:
  • Inaccurate locatie melden
  • Minder vaak tonen
  • Dit niet tonen
Noot: Als u op Dit niet tonen klikt, worden weersuggesties in de adresbalk uitgeschakeld.