Waar kan ik een lijst met beleid voor Firefox voor Ondernemingen vinden?

Firefox for Enterprise Firefox for Enterprise Last updated: 7 maanden ago

Dit artikel is bedoeld voor IT-beheerders die Firefox op de computers in hun organisatie willen instellen.

Als een IT-beheerder kunt u beleid gebruiken om Firefox te configureren op de computers in uw organisatie. Hieronder vindt u een lijst met beleidssjablonen.

Beleid specifiek voor een versie

Voor elke versie van Firefox wordt nieuw beleid ontwikkeld. Om beleid te zien dat specifiek is voor een versie, bezoek Versiespecifieke beleidssjablonen op Github (Engelstalig).

Alle beleid

Een lijst met alle beleid is beschikbaar op https://mozilla.github.io/policy-templates/ of op de pagina about:policies#documentation in Firefox.

Noot: deze lijst wordt actief ontwikkeld.