Koppelingen en tabbladen naar en vanuit Firefox slepen

Firefox for iOS Firefox for iOS Aangemaakt: 03/23/2018 100% gebruikers vonden dit behulpzaam

Firefox ondersteunt nu slepen voor koppelingen en tabbladen op iPads met iOS-versie 11. U kunt koppelingen of tabbladen van een andere app in Firefox openen of vice versa.

Als u één vinger op een koppeling of tabblad houdt, wordt deze vergroot. Volg daarna een van de onderstaande stappen:

• Naast-elkaarweergave: sleep eenvoudig die koppeling of dat tabblad naar de andere app. Als u niet de naast-elkaarweergave gebruikt, ga dan verder met de onderstaande stappen :
  • Eén-appweergave:
  1. Gebruik een andere vinger om het dock (veeg omhoog vanuit het midden) of de app-wisselaar zichtbaar te maken.
  2. Sleep de koppeling naar de andere app totdat de andere app pulseert.
  3. Laat de koppeling los; de andere app wordt geopend en laadt die koppeling.
Voor meer informatie over de sleepfunctie van Apple, zie Drag and Drop op de Apple-website.