Uw nieuw-tabbladpagina aanpassen om inhoud te verbergen of tonen

U kunt uw nieuw-tabbladpagina zo instellen dat een zoekbalk, snelkoppelingen naar uw meest bezochte websites, aanbevolen verhalen, bezochte pagina’s of helemaal niets wordt getoond. Dit artikel laat u zien hoe u deze inhoud kunt veranderen.

De inhoud van uw nieuw-tabbladpagina wijzigen

1. Klik op de nieuw-tabbladpagina in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram Fx89Personalize-GearIcon.
    Fx90NewTab-Customize
    Er wordt een paneel geopend, waarin u kunt aanpassen welke inhoud wordt getoond.
    Fx89PersonalizeNewTabSettings
  2. Klik op de schakelaar naast een sectie om deze in Fx89Personalize-ToggleOn of uit Fx89Personalize-ToggleOff te schakelen, om die sectie te tonen of te verbergen.
    • Snelkoppelingen: dit toont uw meest bezochte websites. (Gebruik het vervolgkeuzemenu om aan te geven hoeveel rijen snelkoppelingen u wilt zien.)
    Gesponsorde snelkoppelingen: plaats hier een vinkje om af en toe een gesponsorde website te zien. Lees voor meer info Gesponsorde snelkoppelingen op de nieuw-tabbladpagina.
    • Aanbevolen door Pocket: dit toont u verhalen die populair zijn onder Pocket-gebruikers.
    Gesponsorde verhalen: plaats hier een vinkje om af en toe een gesponsord verhaal van Pocket te zien. Lees voor meer info Gesponsorde Pocket-verhalen op nieuwe tabbladen en deze pagina met FAQ over Pocket-nieuw-tabbladpagina’s.
    Verhalen die zijn Aanbevolen door Pocket op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox is een functie die momenteel beschikbaar is in de V.S., Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje. We zijn bezig dit ook in andere landen te realiseren.
    • Recente activiteit: dit toont uw recente webactiviteit, zoals pagina’s die u hebt bezocht of waarvan u een bladwijzer hebt gemaakt. Ga naar het paneel Startpagina van uw Firefox OptiesVoorkeurenInstellingen om te kiezen welk type webinhoud wordt getoond (zie hieronder).

Fx89Personalize-GearIcon Meer instellingen beheren: dit opent het paneel Startpagina van Firefox OptiesVoorkeurenInstellingen , waar u meer instellingen vindt.

Tip: u kunt ook op deze manier het instellingenpaneel Startpagina in Firefox benaderen:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Startpagina.

Lege Nieuw-tabbladpagina

De Nieuw-tabbladpagina opent standaard telkens als u een nieuw tabblad opent. Als u de voorkeur geeft aan een lege pagina als u nieuwe tabbladen opent:

1. Klik op de nieuw-tabbladpagina in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram Fx89Personalize-GearIcon.
    Fx90NewTab-Customize
  2. Klik onderin het paneel op Fx89Personalize-GearIcon Meer instellingen beheren.
  3. Selecteer onder Nieuwe vensters en tabbladen Lege pagina in het vervolgkeuzemenu Nieuwe tabbladen.
    Fx61Home-BlankNewTab

Als u de voorkeur geeft aan een lege pagina als uw startpagina als u Firefox start of een nieuw venster opent, volg dan bovenstaande stappen, maar selecteer Lege pagina in het vervolgkeuzemenu Startpagina en nieuwe vensters. Zie De startpagina instellen voor meer informatie over het wijzigen van uw Firefox-startpagina.