Ik heb problemen met het bevestigen van mijn Mozilla-account

Firefox, Mozilla Account Firefox, Mozilla Account Laatst bijgewerkt: 6 dagen, 23 uur ago

Wanneer u zich aanmeldt voor een Mozilla-account, sturen we u een zescijferige verificatiecode, om te bevestigen dat u de eigenaar bent van het e-mailadres dat bij de account hoort. We sturen u ook een e-mailbericht om uw aanmelding te bevestigen als u voor het eerst bij een nieuwe apparaat aanmeldt. Als u problemen ondervindt bij het bevestigen van uw account, probeer dan deze algemene oplossingen.

Ik heb mijn bevestigings-e-mailbericht niet ontvangen

Het kan enkele minuten duren totdat u het bericht met uw bevestigingscode in uw Postvak IN ontvangt. U dient de code binnen 10 minuten na ontvangst in te voeren. Als u de code binnen deze tijd nog niet hebt ontvangen nadat u hebt geprobeerd aan te melden:

1. Probeer het opnieuw. Sommige e-mailproviders kunnen het allereerste bericht blokkeren, als voor het eerst een e-mailbericht van ons wordt ontvangen.
  2. Controleer uw e-mail vanuit uw internetbrowser in plaats van een app zoals Mail of Outlook.
  3. Zoek in uw Postvak IN naar een bericht van accounts@firefox.com.
  4. Spamfilters kunnen ook verhinderen dat het bericht in de juiste map belandt. Als u al enkele minuten hebt gewacht en uw Postvak IN hebt vernieuwd, controleer dan de map voor ongewenste berichten of spam om te bekijken of het bericht daarin is terechtgekomen.
  5. Probeer accounts@firefox.com toe te voegen aan uw lijst met toegestane afzenders, om te voorkomen dat uw e-mailprovider het e-mailbericht tegenhoudt. U kunt de gegevens opnieuw op de inschrijvingspagina van uw Mozilla-account ingeven, of op de koppeling Nog een code nodig? Opnieuw verzenden op de pagina voor het ingeven van een zescijferige bevestigingscode klikken, om nog een e-mailbericht te ontvangen.

Mijn code wordt niet geaccepteerd

Als uw code niet wordt geaccepteerd, is waarschijnlijk de vervaltijd van 10 minuten verstreken en dient u een nieuwe code aan te maken. Om dit te doen kunt u een andere code vanuit hetzelfde bevestigingsvenster aan vragen. Als u het venster hebt gesloten, probeer dan eenvoudigweg opnieuw aan te melden.

Noot: bevestigingscodes verlopen 10 minuten nadat ze zijn aangemaakt.

Een e-mailbericht is geretourneerd

six digit code

Als u een bericht ontvangt dat een e-mailbericht is geretourneerd:

1. Controleer in uw e-mailinstellingen dat accounts@firefox.com niet als spam is gemarkeerd.
  2. Voeg accounts@firefox.com toe aan uw adresboek. Hierdoor wordt het adres vertrouwd.
  3. Als u het bovenstaande hebt geprobeerd, probeer dit dan niet nogmaals voordat er 24 uur verstreken zijn, anders wordt uw account vergrendeld.

Mijn Mozilla-account is vergrendeld

Sorry, locked account

Als uw account is vergrendeld, wacht dan eerst ten minste 24 uur en probeer het dan opnieuw. Als dit een geldig e-mailadres is waar u toegang tot hebt, kunt u contact met ons opnemen via de koppeling in het foutbericht, uw ondersteuningsbericht beantwoorden of gewoon op de knop Contact opnemen in het blok Nog steeds hulp nodig? onderaan dit artikel klikken.

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat bij mijn account hoort

Als u geen toegang tot de e-mailaccount meer hebt, dan dient u een andere Mozilla-account aan te maken met een werkend e-mailadres. We raden u ook aan contact met uw vorige e-mailprovider op te nemen, aangezien ze u mogelijk tijdelijke toegang tot uw account kunnen geven.

Nog steeds hulp nodig?

Als u de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en nog steeds niet kunt aanmelden, stuur dan een bericht naar ons ondersteuningsteam.

Contact opnemen