Hulp bij Firefox Developer Edition verkrijgen

Dit artikel is van toepassing op Firefox Developer Edition. Lees Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen voor hulp bij andere Firefox-browsers.

Firefox Developer Edition integreert alle ontwikkelaarshulpmiddelen die u nodig hebt in één pakket. Het is de enige browser die aan ontwikkelaars is opgedragen.

Hoe wissel ik tussen het Developer Edition- en standaardthema?

Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Meer hulpmiddelen… en kies Werkbalk aanpassen…. Fx57Menu en kies 57customize-icon.png Aanpassen…57customize-icon.png Werkbalk aanpassen…. Klik onderaan het paneel Aanpassen op Thema’s, selecteer een ander thema en klik Gereed.

Bladwijzers en andere gegevens herstellen

Firefox Developer Edition zal een nieuw profiel aanmaken om bladwijzers en andere gebruikersgegevens op te slaan. Zie Belangrijke gegevens uit een oud profiel terugzetten voor manieren om deze gegevens te kopiëren vanuit een ander Firefox-profiel.

Hoe kom ik meer over Firefox Developer Edition te weten?

Zie https://www.mozilla.org/firefox/developer/.