De startpagina instellen

De Nieuw-tabbladpagina is de standaard startpagina die wordt geopend als u Firefox start, op de knop Startpagina Fx89HomeButton op de werkbalk klikt of een nieuw venster opent. Dit artikel legt uit hoe u uw Firefox-startpagina instelt.

• Als u wilt dat Firefox telkens de vensters en tabbladen van uw vorige sessie opent als u Firefox start, in plaats van uw startpagina te openen, lees dan Sessieherstel configureren.

Uw startpagina instellen of wijzigen via de knop Startpagina

1. Open de webpagina die u als uw startpagina wilt gebruiken.
  2. Sleep dat tabblad naar de knop Startpagina Fx89HomeButton op uw werkbalk.
    Fx89 Set homepage drag-and-drop
  3. Klik op de prompt op Ja om deze pagina als uw startpagina in te stellen.
Noot: de knop Startpagina wordt niet standaard getoond. U kunt de knop Startpagina toevoegen of verwijderen door de werkbalk aan te passen. Als u geen knop Startpagina hebt, kunt u uw startpagina instellen via Firefox-instellingen (zie hieronder). De knop Startpagina wordt aan de werkbalk toegevoegd als een aangepaste pagina is ingesteld.

Uw startpagina instellen via Firefox-instellingen

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik op het paneel Startpagina.
    Fx91HomePanel
  3. Klik op het menu naast Startpagina en nieuwe vensters en kies een optie om de Firefox-startpagina te tonen, uw eigen URL’s in te voeren of een lege pagina te tonen.

Meerdere pagina’s als uw startpagina instellen

U kunt een groep pagina’s als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad, selecteer Aangepaste URL’s… in het drop-downmenu Startpagina en nieuwe vensters en klik op Huidige pagina’s gebruiken.
Fx91HomePanel-CustomURLs

Hebt u problemen?

We hebben oplossingen: