Hoe vraag ik restitutie voor MDN Plus?

MDN Plus MDN Plus Aangemaakt: 03/31/2022

Restitutie vragen voor MDN Plus:

1. Ga naar uw account op https://accounts.firefox.com/signin.
  2. Klik in het linkerpaneel op Betaalde abonnementen om de abonnementenpagina te openen.
  3. Klik (of tik) op Contact opnemen.
  4. Vul het formulier met uw verzoek in door de volgende velden in te vullen:
  • Selecteer Anders onder Waarover neemt u contact met ons op?.
  • Voer Refund Request in in het veld Onderwerp (optioneel).
  • Leg in het Engels uit waarom u om restitutie vraagt in het veld Omschrijving van het probleem.
  • Klik (of tik) op de knop Verzenden.