Hoe neem ik contact op met de ondersteuning voor MDN Plus als ik mijn wachtwoord voor Mozilla-accounts ben vergeten?

MDN Plus MDN Plus Laatst bijgewerkt: 11/01/2023

Om contact op te nemen met de ondersteuningsdienst van MDN Plus hebt u toegang nodig tot uw instellingen van uw Mozilla-account. Als u het wachtwoord van uw Mozilla-account en MDN Plus bent vergeten, dient u uw wachtwoord te herinitialiseren voordat u contact opneemt met de ondersteuningsdienst van MDN Plus.