Hoe rapporteer ik een probleem met Firefox Relay?

Met Relay kunt u maskers aanmaken om uw e-mailadres te beschermen tegen spam en ongewenste berichten. Soms kunt u echter problemen ondervinden met uw maskers, doorgestuurde berichten of de Firefox Relay-extensie. Om te helpen deze problemen zo snel mogelijk op te lossen, kunt u ons een rapport sturen met de details. Dit artikel toont u hoe u problemen met Firefox Relay kunt rapporteren.

Problemen rapporteren via de Relay-extensie

1. Klik rechtsbovenin op het Firefox Relay-pictogram in het add-onvak.
    Relay report issue A
  2. Klik op Instellingen (Relay gear icon) in het paneel dat wordt geopend.
    Relay report issue B
  3. Zorg ervoor dat de schakelaar waarmee u toestemming geeft voor gegevensverzameling is ingeschakeld.
    Relay report issue C
  4. Selecteer Probleem melden.
    Relay report issue D
  5. Voer de URL in van de website waar het probleem optreedt.
  6. Selecteer de optie die uw probleem het beste uitlegt.
  7. Klik op Rapport verzenden.
    Relay report issue E

Problemen rapporteren via het Relay-dashboard

1. Ga naar https://relay.firefox.com.
  2. Meld u aan bij uw account.
  3. Klik rechtsboven op uw profielafbeelding.
  4. Klik op Contact.
    Relay report issue F
  5. Vul het formulier in.
  6. Klik op Verzenden.
    Relay report issue 3