Hoe deel ik een tabblad vanuit Firefox voor Android?

Firefox maakt het eenvoudig om tabbladen naar andere gesynchroniseerde apparaten en apps te verzenden of ze ermee te delen.

Het huidige open tabblad delen

1. Tik op de de menuknop (drie stippen) naast de adresbalk.
    Fenix79Menu
  2. Tik op het deelpictogram: FxPreview-share-icon
  • Naar een ander apparaat verzenden met Synchronisatie: onder VERZENDEN NAAR APPARAAT worden uw gesynchroniseerde apparaten getoond, selecteer er een om uw tabblad te delen.
  • Verzenden via een actie: selecteer een actie, zoals Gmail, berichten en meer, om het tabblad met die actie te verzenden.

Alle open tabbladen delen

1. Bezoek het tabbladvak door op het getal naast de adresbalk te tikken, dit getal toont hoeveel tabbladen u open hebt.
    FenixViewTabs
  2. Tik op de menuknop (drie stippen) in het tabbladvak.
    FxA92-TabsTrayMenu
  3. Selecteer Alle tabbladen delen.
  4. Er wordt een lijst met alle open tabbladen getoond.
  • Naar een ander apparaat verzenden met Synchronisatie: onder VERZENDEN NAAR APPARAAT worden uw gesynchroniseerde apparaten getoond, selecteer er een om uw tabbladen te delen.
  • Verzenden via een actie: selecteer een actie, zoals Gmail, berichten en meer, om de tabbladen met die actie te verzenden.

Bepaalde open tabbladen delen

1. Bezoek het tabbladvak door op het getal naast de adresbalk te tikken.
    FenixViewTabs
  2. Tik op de menuknop (drie stippen) in het tabbladvak.
    FxA92-TabsTrayMenu
  3. Tik op Tabbladen selecteren.
  4. Tik op elk tabblad dat u wilt delen.
    FxA92-SelectTabs
  5. Tik op het deelpictogram: FxPreview-share-icon
  • Naar een ander apparaat verzenden met Synchronisatie: onder VERZENDEN NAAR APPARAAT worden uw gesynchroniseerde apparaten getoond, selecteer er een om de tabbladen te delen.
  • Verzenden via een actie: selecteer een actie, zoals Gmail, berichten en meer, om de tabbladen met die actie te verzenden.