Hoe beëindig ik mijn abonnement op MDN Plus?

U kunt uw betaalde abonnement op elk moment beëindigen. Als u uw MDN Plus-abonnement beëindigt, wordt automatisch vernieuwen uitgeschakeld en hebt u geen toegang meer tot MDN Plus-functies als uw abonnementsperiode eindigt.

Beëindiging van uw betaalde MDN Plus-abonnement verwijdert niet uw Mozilla-account. We behouden uw vijf meest recente bladwijzers en uw drie meest recent bekeken pagina’s. U verliest uw toegang tot MDN offline volledig.

Om uw MDN Plus-abonnement op te zeggen:

1. Ga naar uw account op https://accounts.firefox.com/signin.
  2. Klik op Betaalde abonnementen in het linkerpaneel om de abonnementenpagina te openen.
  3. Klik (of tik) op Abonnement opzeggen.