Handmatig naar Pocket opslaan

Pocket Pocket Laatst bijgewerkt: 10/01/2023

Zelfs als u Pocket gebruikt op een computer waarop u de Pocket-browserextensie niet kunt installeren, kunt u nog steeds pagina’s opslaan naar Pocket door de Pocket-website te bezoeken en op de knop + in de werkbalk te klikken.

Save URL

Met de knop Een URL opslaan kunt u de URL (het webadres) van een item invoeren. Druk op Toevoegen om de URL op te slaan.

Save URL in Pocket

Nadat het item is opgeslagen, kunt u Labels toevoegen of het item openen in Opgeslagen items.