Een gesynchroniseerd apparaat van uw Mozilla-account verwijderen

Met Synchronisatie kunt u uw bladwijzers, uw navigatiegegevens, uw opgeslagen wachtwoorden en meer tussen meerdere apparaten synchroniseren. Als u een apparaat niet meer gebruikt, kunt u het desgewenst van uw Mozilla-account verwijderen.

Noot: als u voor een apparaat alleen Synchronisatie wilt uitschakelen zonder u bij uw Mozilla-account af te melden, lees dan Firefox Synchronisatie uitschakelen.
  1. Ga naar uw Mozilla-accountgegevens (u dient zich mogelijk aan te melden).
  2. Klik op Verbonden services aan de linkerzijde van de pagina.
  3. Zoek het apparaat of de service die u wilt verwijderen en klik ernaast op Afmelden.
  4. Selecteer in het getoonde notificatievenster de hoofdreden waarom u de verbinding met het apparaat wilt verbreken.
  5. Klik op Afmelden.

Firefox verbreekt de verbinding met uw account, maar verwijdert geen navigatiegegevens.