Gesynchroniseerde tabbladen van andere apparaten bekijken

Met Synchronisatie hebt u toegang tot open tabbladen op uw desktop, laptop en mobiele apparaten die Firefox gebruiken.

Klik op de menuknop Fx89menuButton en klik op uw Mozilla-account om uw gesynchroniseerde tabbladen te bekijken. Deze verschijnen allemaal direct onder het menu-item Afmelden… in het paneel Mozilla-account.

Hiernaast kunt u de Firefox-zijbalk gebruiken voor toegang tot gesynchroniseerde tabbladen. Als u gesynchroniseerde tabbladen in de zijbalk bekijkt, kunt u door met uw rechtermuisknop op een apparaatnaam te klikken alle tabbladen van een apparaat in één keer openen.

Voordat u begint, dient u synchronisatie in te stellen op alle apparaten die Firefox gebruiken. Zie Hoe stel ik Synchronisatie in op mijn computer? voor meer informatie.