Forumantwoord - Tabbladen verbergen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hallo,

In Firefox 23 is, als onderdeel van een poging om de Firefox-optieset te vereenvoudigen en toekomstige verbeteringen aan Firefox te faciliteren, de optie voor het verbergen van de tabbladenbalk verwijderd.

Dit kan makkelijk worden aangepast als u tabbladen liever verborgen houdt. U kunt hiervoor ‘Hide tab bar with one tab’ installeren, een extensie die op de add-onwebsite van Mozilla wordt gehost, en die de mogelijkheid tot het verbergen van de tabbladenbalk zal herstellen.

Deze add-on is alleen beschikbaar voor oudere versies van Firefox (Firefox-versie 56 en lager).

Dank u en ik hoop dat dit heeft geholpen!