Forumantwoord - Hardwareversnelling in Flash Player uitschakelen

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hallo,

Sommige problemen met videoweergave in Flash kunnen worden verholpen door hardwareversnelling uit te schakelen in uw instellingen van Flash Player. (Zie dit artikel voor meer info over het gebruik van de Flash-plug-in in Firefox).

Doe het volgende om hardwareversnelling in Flash Player uit te schakelen:

1. Ga naar deze Adobe Flash Player-helppagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het Flash Player-logo op die pagina.
  3. Klik in het contextmenu op Instellingen…. Het scherm Instellingen van Adobe Flash Player wordt geopend.
  4. Klik op het pictogram in de linkeronderhoek van het instellingenvenster van Adobe Flash Player om het paneel Weergave te openen.
    De afbeelding ‘fpSettings1.PNG’ bestaat niet.
  5. Verwijder het vinkje bij Hardwareversnelling inschakelen.
  6. Klik op Sluiten om het venster Instellingen van Adobe Flash Player te sluiten.
  7. Herstart Firefox.

De pagina Hulp voor Flash Player - Weergave-instellingen bevat meer info over hardwareversnelling van Flash Player, als u hierin bent geïnteresseerd.

Heeft dit uw probleem opgelost? Laat het ons weten.