Forumantwoord- Cookies en de buffer wissen

Contributors, Firefox Contributors, Firefox Laatst bijgewerkt: 1 week, 2 dagen ago

Hallo,

Veel problemen met websites kunnen worden veroorzaakt door beschadigde cookies of bufferinhoud. Om deze problemen te kunnen verhelpen, is het wissen van zowel cookies als de buffer de eerste stap. Noot: hierdoor wordt u tijdelijk afgemeld bij alle websites waarbij u was aangemeld. Doe het volgende om de buffer en cookies te wissen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton en kies Geschiedenis.
  2. Kies ‘Recente geschiedenis wissen…’ in het menu Geschiedenis.
  3. Selecteer ‘Alles’ onder ‘Te wissen tijdsperiode’.
  4. Plaats in de sectie Geschiedenis een vinkje bij Buffer en Cookies en haal alle overige vinkjes weg.
  5. Klik nu op de knop ‘Nu wissen’.

Meer informatie is te vinden in het artikel Navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen in Firefox.

Heeft dit uw problemen verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u.