Forumantwoord - Automatisch bijwerken uitschakelen

Hallo,

Houd rekening met het volgende voordat u de functie voor het automatisch bijwerken van Firefox uitzet:

Belangrijk: het uitzetten van automatische updates van Firefox wordt niet aanbevolen. Alleen de nieuwste versie van Firefox ontvangt regelmatige beveiligingsupdates en houdt u veilig op het internet.

Als u echter het automatisch bijwerken van Firefox echt moet uitschakelen, volg dan deze stappen:

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton van Firefox in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer het menu-item Instellingen. Het tabblad Instellingen wordt geopend.
  3. Scroll in het paneel Algemeen naar de sectie Firefox-updates.
  4. Selecteer Controleren op updates, maar u laten kiezen of u deze wilt installeren onder Firefox-updates.
  5. Sluit het tabblad Instellingen. Uw nieuwe instellingen worden opgeslagen.

Firefox zal nog steeds controleren of er een update beschikbaar is, maar zal aanbieden de update te downloaden en installeren. Meld het aan ons terug als dit heeft geholpen.

Noot: Nooit controleren op updates is verwijderd uit de updatevoorkeuren in Firefox versie 63. De enige manier om dit nu te doen is via een beleid voor ondernemingen, zoals uitgelegd in de uitgaveopmerkingen.