Forumantwoord – Instellingen voor thema’s

Firefox Firefox Aangemaakt: 01/11/2021

Instellingen voor thema’s worden naar de standaard teruggezet en moeten opnieuw worden ingeschakeld:

1. Bezoek https://addons.mozilla.org/firefox/themes/.
  2. Klik op het thema dat u wilt installeren.
  3. Klik op de knop Thema installeren. Klik op Verwijderen als u van gedachten verandert. Uw wijzigingen worden automatisch toegepast.

Zie Thema’s gebruiken om het uiterlijk van Firefox te wijzigen of Ingebouwde thema’s in Firefox - alternatief voor volledige thema’s voor meer info over thema’s.