Forumantwoord - Afdrukmarges controleren

Contributors, Firefox Contributors, Firefox Last updated: 5 jaar, 5 maanden ago

Als u op pagina’s die u hebt afgedrukt of in een afdrukvoorbeeld geen inhoud kunt zien, kan de oorzaak in marges liggen die te hoog zijn ingesteld. Doe het volgende om de marges te controleren:

1. Open het venster Pagina-instellingen in Firefox via een van de volgende methoden:
    • Klik op de menuknop van Firefox Fx57Menu en selecteer Afdrukken. Klik in het afdrukvoorbeeldvenster dat wordt geopend op Pagina-instellingen.
    • Klik in de menubalk van Firefox op Bestand en daarna op Pagina-instellingen.
      Noot: in Windows en Linux is de menubalk Bestand Bewerken Beeld Geschiedenis Bladwijzers Extra Help standaard verborgen. Zie hiervoor De menubalk in Firefox terugzetten, of druk in Windows op de alt-toets om de menubalk tijdelijk zichtbaar te maken.
  2. Wissel in het venster Pagina-instellingen naar het tabblad Marges & kop-/voetteksten.
  3. Controleer wat onder Marges is ingesteld.

Dit zijn de standaardwaarden voor Marges:

Rechts: 12.7 mm, of 0.5 in

Boven: 12.7 mm, of 0.5 in

Links: 12.7 mm, of 0.5 in

Onder: 12.7 mm, of 0.5 in

Controleer deze instellingen dienovereenkomstig en wijzig ze zo nodig.

Zie het artikel Afdrukproblemen in Firefox verhelpen voor meer informatie over problemen met afdrukken in Firefox.