Forumantwoord – Basale surfproblemen in Firefox voor Android

Firefox for Android Firefox for Android Aangemaakt: 01/11/2021

Privénavigatie

We stellen uw feedback op prijs. Hebt u de privénavigatiemodus al geprobeerd? Ik hoop dat dit uw Firefox-ervaring beter helpt te maken!

Advertenties en pop-ups

We stellen uw feedback op prijs. Hebt u de modus Streng van Verbeterde bescherming tegen volgen al geprobeerd? Dit blokkeert volgadvertenties en maakt surfen over het web sneller. Ik hoop dat dit uw Firefox-ervaring beter helpt te maken!

Geschiedenis wissen

Zo wist u uw geschiedenis: tik op het Firefox-menu, selecteer “Instellingen” en daarna “Navigatiegegevens verwijderen”.

Snelheid/crashes en pagina’s die niet laden/niet juist werken

• Zorg ervoor dat u beschikt over de nieuwste versie van Firefox voor Android.
  • Probeer de desktopversie van de website eens te openen. Selecteer het Firefox-menu en tik “Desktopwebsite” om de pagina opnieuw te laden in een desktopweergave. Als u daarnaast de modus “Streng” van Verbeterde bescherming tegen volgen hebt ingeschakeld, overweeg dan terug te schakelen naar “Standaard”.