Firefox voor Ondernemingen - Uitgaveopmerkingen

Tenzij anders vermeld, is het onderstaande van toepassing op Firefox 89 en de Firefox 78.11 ESR.

Algemeen

• Handtekeningen worden nu getoond bij het lezen van pdf-bestanden. Deze wijziging betreft alleen Firefox 89, niet de ESR.

Opgeloste bugs

• Als het beleid DisablePasswordReveal werd gebruikt, werkte het aanmaken van nieuwe aanmeldingen in de wachtwoordbeheerder niet goed. Dit is opgelost in bug 1696948.

Beleid

• Het beleid ExtensionSettings is bijgewerkt om het uitschakelen van updates voor individuele extensies mogelijk te maken met de optie updates_disabled.
  • Het beleid Preferences is bijgewerkt voor ondersteuning van voorkeuren die beginnen met gfx. of layers..