Firefox voor Ondernemingen 97 – Uitgaveopmerkingen

Lees wat er uitkomt met Firefox voor Ondernemingen 97.

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 97 als de Firefox 91.6 ESR.

Inhoudsopgave

Bugfixes

• De versie van PDFjs die in de Firefox ESR wordt gebruikt is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Dit heeft een aantal problemen opgelost die samenhangen met selectie- en klembordacties.
  • Als een update naar de Firefox ESR mislukt, biedt de deurhanger nu een juiste koppeling naar de download van de Firefox ESR. Dit is opgelost in bug 1592731.
  • Als er meerdere authenticatieheaders worden aangeboden, prioriteert Firefox ze nu fatsoenlijk van de meest veilige tot de minst veilige. Dit is opgelost in bug 650091. Helaas is de fix te complex om in de huidige Firefox ESR te worden geïmplementeerd.
  • Pagina’s ‘Over’ die via beleid werden geblokkeerd konden worden benaderd door de URL van de pagina naar hoofd- en kleine letters om te zetten. Dit is opgelost in bug 1750221.
  • In Firefox 96 veroorzaakte een fix een regressie, waarin JSON-beleid niet van het type REG_SZ in het Windows-register kon zijn. Dit is opgelost in bug 1750233.
  • De TLS-overschrijvings-UI is verwijderd van de certificaatfoutpagina. De voorkeuren bestaan nog steeds, maar worden binnenkort verwijderd. Dit is uitgevoerd in bug 1745678.

Beleid