Firefox voor Ondernemingen 94 – Versieopmerkingen

Behalve waar opgemerkt is alles hier van toepassing op Firefox 94 en de Firefox 91.3 ESR.

Algemeen

• We bieden nu een MSIX voor Firefox. Deze kan worden gedownload via deze koppeling. We bieden (nog) geen MSIX voor de ESR.
  • In Firefox 91 en Firefox ESR 78.12 hebben we de DisplayName in de de-installatiegegevens voor Firefox in Windows gewijzigd en bevat deze de versie niet meer. Dit is gedaan om het eenvoudiger te maken om scripts te schrijven die deze waarde gebruiken zonder ze voor elke versie te moeten wijzigen. We zijn vergeten om dit in eerdere versieopmerkingen te beschrijven.

Beleid

• De optie Pocket in het beleid FirefoxHome haalde het vinkje in de voorkeuren niet weg. Dit is opgelost in bug 1729001.

Speciale opmerkingen

• De Firefox 78 ESR is de laatste versie van Firefox die Flash ondersteunt. De laatste versie van die ESR is 78.15 die is uitgegeven op 05-10-2021. Dit betekent dat Flash officieel niet meer in Firefox wordt ondersteund als de Firefox 78 ESR afloopt op 02-11-2021.
  • De Firefox 78 ESR is de laatste versie van Firefox die macOS-versies < 10.12 ondersteunt.