Firefox voor Ondernemingen 93 – Uitgaveopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 93 als de Firefox 91.2 ESR.

Algemeen

• Firefox beschermt nu tegen onveilige downloads door downloads die afhankelijk zijn van onveilige verbindingen te blokkeren. Lees voor meer informatie bug 1685479. Als u dit gedrag wilt wijzigen, kunt u de voorkeursinstelling dom.block_download_insecure via beleid aanpassen. Dit is alleen van toepassing op Firefox 93.
  • TLS-ciphersuites die gebruik maken van 3DES zijn uitgeschakeld. Dergelijke ciphersuites kunnen alleen maar worden ingeschakeld als verouderde versies van TLS ook zijn ingeschakeld. Lees voor meer informatie bug 1724072. Dit is alleen van toepassing op Firefox 93.

Bugfixes

• Het Mozilla VPN-aanbod wordt niet meer op de privénavigatiepagina getoond als beleid is ingeschakeld.

Beleid

• Het beleid Preferences is bijgewerkt om de voorkeur security.tls.enable_0rtt_data te kunnen instellen. Deze wijziging is ook in de Firefox 78 ESR aangebracht.

Speciale opmerkingen

• De Firefox 78 ESR is de laatste versie van Firefox die Flash ondersteunt. De laatste versie van die ESR zal 78.15 zijn, die zal worden uitgegeven op 2021-10-05. Dit betekent dat Flash officieel niet meer op Firefox wordt ondersteund als de ondersteuning voor Firefox 78 ESR eindigt op 02-11-2021.
  • De Firefox 78 ESR is de laatste versie van Firefox die macOS-versies < 10.12 ondersteunt.