Firefox voor Ondernemingen 92 - Uitgaveopmerkingen

Behalve waar opgemerkt is het onderstaande van toepassing op Firefox 92 en de Firefox 91.1 ESR.

Bugfixes

• Extensies die vanuit het lokale bestandsysteem zijn geïnstalleerd werden in sommige gevallen opnieuw ingeschakeld. Dit is opgelost in bug 1715965.

Speciale opmerkingen

• Firefox 78 ESR is de laatste versie van Firefox die Flash ondersteunt. De laatste versie van die ESR zal 78.15 zijn, waarvan de geplande uitgave op 05-10-2021 is. Dit betekent dat Flash officieel niet meer op Firefox wordt ondersteund als Firefox 78 ESR het einde van de ondersteuningscyclus bereikt op 02-11-2021.
  • Firefox 78 ESR is de laatste versie van Firefox die macOS-versies <10.12 ondersteunt.