Firefox voor Ondernemingen 84 – Uitgaveopmerkingen

Behalve waar aangeduid, is het onderstaande van toepassing op zowel Firefox 84 als de Firefox 78.6 ESR.

Inhoudsopgave

Bugfixes

• Het WebsiteFilter blokkeerde het bekijken van de bron van geblokkeerde websites niet. Dit is opgelost in bug 1465847.
  • In sommige gevallen, als er een fout optrad bij het installeren van een extensie via beleid, konden andere extensies niet worden geïnstalleerd. Dit is opgelost in bug 1674006.
  • In Windows vraagt het deïnstallatieprogramma niet meer om UAC-toestemming als deze niet nodig is. Dit is opgelost in bug 1639613.

Beleid

• Het Preferences-beleid is bijgewerkt om voorkeuren te ondersteunen die beginnen met spellchecker. en pdfjs..