Firefox voor Ondernemingen 110 – Uitgaveopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 110 als de Firefox 102.8 ESR.

Bugfixes

• Bij het toevoegen van meerdere beveiligingsapparaten, werden verkeerde foutmeldingen getoond in about:policies. Dit is opgelost in bug 1807008.

Functies

• We ondersteunen nu het downloaden van taalpakketten met dezelfde syntax als het downloaden van Firefox. Dit maakt het makkelijker om taalpakketten te installeren via beleid. Zie bug 1799684 voor meer informatie.

Beleid

• Een nieuw beleid, DisableThirdPartyModuleBlocking, is geïntroduceerd om te voorkomen dat gebruikers geïnjecteerde modules kunnen uitschakelen vanaf de pagina about:third-party. Dit is niet van toepassing op de ESR.