Firefox voor Ondernemingen 109 – Uitgaveopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles in dit artikel van toepassing op zowel Firefox 109 als de Firefox 102.7 ESR.

Bugfixes

• Als de Alleen-HTTPS-voorkeuren waren vergrendeld, werden de stuurelementen in de voorkeuren niet uitgeschakeld. Dit is opgelost in bug 1793905.
  • We maken geen privénavigatiesnelkoppelingen meer aan als privénavigatie is uitgeschakeld via beleid. Dit is opgelost in bug 1800140. Dit is niet van toepassing op de ESR.
  • Een nieuwe optie (PrivateBrowsingShortcut) is toegevoegd aan het installatieprogramma, om de aanmaak van een privénavigatiesnelkoppeling tijdens de installatie te voorkomen. Lees voor meer informatie dit artikel. Dit is niet van toepassing op de ESR.

Beleid