Firefox voor Ondernemingen 104 – Uitgaveopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 104 als de Firefox 102.2 ESR.

Bugfixes

• Windows SSO werkte niet in iframes. Dit is opgelost in bug 1778325.

Andere wijzigingen

• De security.insecure_field_warning.contextual.enabled is verwijderd in bug 1773047. Deze wijziging heeft geen gevolgen voor de Firefox 102 ESR.

Beleid

• Het beleid AppVersionPin is toegevoegd. Hiermee kunt u voorkomen dat Firefox wordt bijgewerkt voorbij een opgegeven versie.

Speciale opmerkingen

Dit is de laatste grote versie van de Firefox 91 ESR. De ondersteuning voor Firefox 91 ESR eindigt op 20 september 2022. Op dat moment worden gebruikers van Firefox 91 ESR bijgewerkt naar de Firefox 102 ESR.