Firefox voor Ondernemingen 101 – Uitgaveopmerkingen

Lees wat er uitkomt met Firefox voor Ondernemingen 101.

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op Firefox 101 en de Firefox 91.10 ESR.

Bugfixes

• Het vergrendelen van de voorkeur browser.newtabpage.enabled schakelde het nieuw-tabbladvervolgekeuzemenu niet uit in about:preferences. Dit is opgelost in bug 1711719.
  • De opdrachtregeloptie --disable-pinch is toegevoegd, zodat inzoomen in de kioskmodus kan worden uitgeschakeld.
  • In Firefox 101 is een nieuwe voorkeur, print.prefer_system_dialog, toegevoegd om af te drukken met het systeemdialoogvenster en niet het nieuwe afdrukvoorbeeld. Dit zal als beleid beschikbaar zijn in Firefox 102.

Beleid

Speciale opmerkingen

Firefox 102 is de volgende ESR en wordt uitgegeven op 28 juni 2022. Vanaf dan implementeren we niet meer zo veel zaken in Firefox 91 ESR.

Er zijn nog twee uitgaven van Firefox 91 ESR gepland, alvorens de ondersteuning wordt beëindigd op 20 september 2022. Gebruikers worden dan automatisch bijgewerkt naar de Firefox 102 ESR.