Firefox toevoegen aan de weergave Vandaag op uw iOS-apparaat

Deze functie is beschikbaar voor oudere versies van Firefox voor iOS. Lees Een Firefox-widget aan uw startscherm toevoegen voor de nieuwe widgets die in Firefox voor iOS versie 29+ en iOS 14+ beschikbaar zijn

Zie Welke versie van Firefox gebruik ik? voor meer informatie.

Wanneer u de Firefox-widget aan uw weergave Vandaag toevoegt, kunt u snel nieuwe tabbladen openen of koppelingen bezoeken die u naar uw klembord hebt gekopieerd. Hier wordt uitgelegd hoe u de widget aan de weergave Vandaag kunt toevoegen.

today ios 4.0
  1. Veeg vanaf de bovenkant van uw scherm omlaag om het meldingenpaneel te zien.
  2. Tik boven in het scherm op Vandaag.
  3. Scroll omlaag naar de onderkant en tik op Bewerken.
  4. Tik op het plusteken naast Firefox in de lijst van beschikbare widgets.
    firefox widget today
  5. Om de volgorde van uw widgets te wijzigen, houdt u uw vinger op de knop aan de rechterkant en sleept u de widgets naar de gewenste volgorde.
    drag firefox today
  6. Tik boven in het scherm op Gereed om uw wijzigingen op te slaan.