Firefox ScreenshotGo - Schermafbeeldingen vastleggen en organiseren

Firefox ScreenshotGo wordt niet meer ondersteund en ontvangt geen updates meer.

Met Firefox ScreenshotGo kunt u eenvoudig schermafbeeldingen maken en organiseren op uw Android-telefoon. Maak schermafbeeldingen met één tik en sorteer of organiseer ze direct naar collecties.

Schermafbeeldingen maken

Tik eenvoudig op de schermafbeeldingenknop screenshot go button aan de rand van uw scherm voor elke schermafbeelding die u wilt maken. Nadat de schermafbeelding is gemaakt, kunt u deze aan een collectie toevoegen.

Schermafbeeldingen bekijken

Wanneer u Firefox ScreenshotGo opent, kunt u door uw vijf meest recente schermafbeeldingen in de sectie Quick access scrollen, of deze in elke collectie bekijken.

Het web doorzoeken vanuit uw schermafbeeldingen

Tik in een nieuwe of bestaande schermafbeelding op de tekstscannerknop Screenshotgo Text Scanner Button om tekst uit de schermafbeelding te halen. U kunt dan de tekst lang-tikken om deze te kopiëren en vervolgens in de adresbalk van uw webbrowser lang-tikken om deze te plakken en het web op die tekst te doorzoeken.

Schermafbeeldingen organiseren en delen

Organiseer uw schermafbeeldingen in collecties, zodat u ze makkelijk kunt vinden.

Schermafbeeldingen verplaatsen of verwijderen

Schermafbeeldingen gaan standaard naar een ongesorteerde collectie, maar u kunt ze naar een andere gewenste collectie verplaatsen.

1. Houd uw vinger op een schermafbeelding om het menu zichtbaar te maken.
  2. Tik op Move to... om de afbeelding naar een collectie te verplaatsen, of op Delete om deze uit Firefox ScreenshotGo en uw telefoon te verwijderen.

Schermafbeeldingen delen

1. Houd uw vinger op een schermafbeelding om het menu zichtbaar te maken.
  2. Tik op Share.
  3. Kies een methode voor het delen van de schermafbeelding.

Een collectie maken

1. Tik op de knop Create new om een nieuwe collectie te maken.
  2. Voer de naam voor uw collectie in in het tekstveld.

Een collectie hernoemen of verwijderen

1. Houd uw vinger op de collectie die u wilt hernoemen.
  2. Tik op Rename om uw collectie een nieuwe naam te geven, of op Delete als u deze wilt verwijderen.