Einde ondersteuning voor Firefox Private Network

Mozilla heeft de ondersteuning voor Firefox Private Network beëindigd op 20 juni 2023. U kunt geen abonnement meer afsluiten op Firefox Private Network, of de extensie installeren, herinstalleren of gebruiken. Huidige klanten ontvangen geen factuur meer en resterende dagen van de maand worden gerestitueerd naar uw oorspronkelijke betalingsmethode. Lees het e-mailbericht dat naar klanten is verzonden voor vragen met betrekking tot uw abonnement. Als u andere vragen hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Als een alternatief voor Firefox Private Network, kunt u meer info lezen over Mozilla VPN voor een snelle, veilige privéverbinding met het internet.