Firefox Preview bijwerken naar de nieuwste versie

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Om alle nieuwste functies te kunnen gebruiken en uw gegevens veilig te houden, is het een goed idee om Firefox Preview naar de nieuwste versie bij te werken. Firefox Preview laat het u weten wanneer er via Google Play een update beschikbaar is, maar u kunt hier ook handmatig op controleren via onderstaande stappen. U kunt deze stappen ook gebruiken om te ontdekken welke versie u gebruikt en, indien nodig, op welke manieren u kunt bijwerken.

Uw versie van Firefox Preview controleren

1. Tik op de menuknop De sjabloon ‘androidmenulocation’ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie. en vervolgens op Instellingen (mogelijk dient u eerst op Meer te tikken) .
  2. Tik op Over Firefox Preview.
    Het versienummer wordt onder het Firefox Preview-logo getoond.

Firefox Preview via Google Play bijwerken

De eenvoudigste manier om Firefox Preview bij te werken is via Google Play, aangezien dit normaal gesproken aanduidt of Firefox Preview verouderd is of niet en u vraagt om bij te werken.

1. Open Google Play op uw apparaat en tik linksboven op het menu.
  2. Tik op Mijn apps en games om uw geïnstalleerde apps te zien.
    Deze lijst geeft aan welke apps moeten worden bijgewerkt. Firefox Preview verschijnt in de lijst met Updates als een update beschikbaar is.
  3. Tik op de bijbehorende knop Updaten om de update te starten.