Firefox op MacOS implementeren met PKG en Jamf

Dit artikel is bedoeld voor IT-beheerders die Firefox op de computers in hun organisatie willen instellen.

Download de macOS .pkg voor de versie en taal die u wilt implementeren:

1. Navigeer naar https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/
  2. Navigeer naar de map met de versie (b.v. ‘72.0.2’).
  3. Navigeer naar de platformmap ‘mac’.
  4. Navigeer naar de taalmap (b.v. ‘nl’).

Bijvoorbeeld: https://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/72.0.2/mac/nl/

Als u het .pkg-bestand hebt gedownload:

1. Meld u aan bij Jamf Now.
  2. Klik op het tabblad Apps.
  3. Klik op Add an App.
  4. Klik op Upload Your App.
  5. Sleep het PKG-bestand naar de uploadpagina of klik op Browse om er op uw computer naar te zoeken.

Als het bestand met succes is geüpload, verschijnt het op de pagina Apps en is het klaar voor implementatie via Blueprint. Voor meer details van Jamf, zie https://support.jamfnow.com/s/article/360015973211-Tutorial-Deploying-macOS-packages.