De Firefox Marketplace verkennen en apps vinden

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De Firefox Marketplace biedt twee manieren om apps te vinden. U kunt door nieuwe apps bladeren, of u kunt ernaar zoeken.

Zoeken

Als u naar de naam van de gewenste app wilt zoeken, kunt u:

• vanuit het startscherm op het vergrootglas search-glass tikken en uw zoektermen intypen.
  • op een willekeurige andere pagina boven in het scherm uw zoektermen intypen.

Met de zoekfunctie kunt u apps verkennen via hun naam of bepaalde trefwoorden. Als u bijvoorbeeld naar “spel” zoekt, kunt u de lijst van alle beschikbare spellen vinden.

Bladeren

Als u besluit door de Firefox Marketplace te bladeren om te zien wat er verkrijgbaar is, kunt u dit doen door onder in de startpagina één van de 6 categorieën te selecteren. Elke categorie toont een lijst van apps die u kunt downloaden.

U kunt de selectie van apps beperken door op de knop “Filter” te tikken en de onderwerpen te selecteren waarin u meer geïnteresseerd bent.

De weergave kan worden aangepast, zodat u schermafbeeldingen van de apps of meer apps zonder te scrollen kunt zien. Druk op de knop view-toggle om dit te doen.