Firefox voor Android instellen om koppelingen in ingebouwde apps te openen

U kunt Firefox instellen om koppelingen in geïnstalleerde apps (zoals Twitter, Instagram, enz.) te openen. Standaard is dit ingesteld op Uit.

Om deze instelling te wijzigen:

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Scroll naar de sectie Geavanceerd, gebruik de schuifknop naast Koppelingen openen in apps om dit Aan te zetten.tik op Koppelingen openen in apps en selecteer een van de volgende opties:
  • Altijd om koppelingen altijd in ingebouwde apps te openen.
  • Vragen voor openen om elke keer te kiezen of een koppeling in een ingebouwde app moet worden geopend.
  • Nooit om koppelingen nooit in ingebouwde apps te openen.