Firefox hangt als ik kopieer met Voorgestelde acties ingeschakeld in Windows 11 - wat te doen

Noot: dit artikel is van toepassing op gebruikers van Windows 11, versie 22H2. Firefox versie 106.0.3 lost dit probleem op (lees de uitgaveopmerkingen voor 106.0.3 voor meer informatie). Werk Firefox bij naar de nieuwste versie. Als u nog steeds problemen ondervindt bij het kopiëren van inhoud, volg dan onderstaande stappen om Voorgestelde acties uit te schakelen.

Microsoft heeft een nieuwe functie genaamd Voorgestelde acties geïntroduceerd in Windows 11, versie 22H2. Deze nieuwe klembordfunctie is standaard ingeschakeld en kan veroorzaken dat Firefox hangt als bepaalde acties worden uitgevoerd, zoals klikken met de rechtermuisknop en Koppeling kopiëren selecteren.

Hoe los ik het probleem op?

We raden Firefox-gebruikers in Windows 11, versie 22H2, aan om Voorgestelde acties tijdelijk uit te schakelen om dit probleem te vermijden.

U dient hiervoor de volgende stappen te volgen:

1. Druk op de Windows-toets Windows Key op uw toetsenbord of open het menu Start en typ Klembord in het zoekveld.
  2. Druk op de toets Enter of selecteer Klembordinstellingen in de resultaten. Dit brengt u naar de Klembordinstellingen van uw systeem.
  3. Verschuif de schakelaar naast Voorgestelde acties om deze uit te schakelen.

Nadat Voorgestelde acties is uitgeschakeld, zou Firefox normaal moeten functioneren.