Firefox Focus als de standaardbrowser voor iOS instellen

Als u een apparaat met iOS 14+ gebruikt, kunt u Firefox Focus als uw standaardbrowser instellen. Door Firefox Focus als standaard in te stellen, worden alle koppelingen die u aanklikt in andere apps automatisch geopend in Firefox Focus, een browser die uw privacy respecteert.

Firefox Focus instellen als standaardbrowser (vereist iOS 14)

Om Firefox Focus als standaardbrowser op uw iOS-apparaat in te stellen, moet u beschikken over iOS 14 (of hoger).
  1. Ga op uw iPhone naar Instellingen, scroll vervolgens naar beneden en tik op Firefox Focus.
  2. Tik op Standaard browser-app.
    set default ios
  3. Kies Firefox Focus in de lijst.