Firefox crasht bij het opstarten na update van Symantec (Norton)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is sprake van een recente handtekeningupdate van Symantec Antivirus op 12 september 2016 die ervoor zorgt dat Firefox crasht bij het opstarten. We werken samen met Symantec aan een oplossing voor dit probleem en bevelen een van de volgende tijdelijke oplossingen aan totdat een oplossing van Symantic beschikbaar is.

Bijwerken naar een huidige versie van Firefox

Aangezien van de nieuwste beschikbare versies van Firefox wordt gemeld dat deze crash bij het opstarten niet van toepassing is, raden we alle gebruikers aan Firefox bij te werken naar de meest recente versie.

U kunt Firefox downloaden via de volgende koppelingen:

Firefox 48.0.2:

Firefox 45.3.0esr voor organisaties:

Handtekeningupdates terugzetten naar een vorige versie

Als Symantec in een ondernemingsomgeving wordt gebruikt, kunnen mogelijk handtekeningupdates voor client-inbraakbeveiliging worden teruggezet naar een eerdere status (instructies bevinden zich hier: https://support.symantec.com/en_US/article.TECH102935.html).

U kunt ook het volgende bericht in het ondersteuningsforum van Symantec raadplegen: http://www.symantec.com/connect/forums/firefox-problem-after-sep-update

Controleren op nieuwe updates van Symantec

Aangezien de verwachting is dat Symantec snel een oplossing vrijgeeft die het probleem verhelpt, kunt u regelmatig controleren of er updates voor programma’s en handtekeningen in uw Symantec-producten beschikbaar zijn.