Firefox voor Android gebruiken om opgeslagen PDF-bestanden te lezen

Moet u een PDF in Firefox openen op uw Android-telefoon of -tablet? U kunt dit op deze manier snel doen:

1. Zoek uw PDF: gebruik de bestandsbeheerdersapp van uw apparaat om te navigeren naar het PDF-bestand dat u wilt openen.
  2. Open het optiesmenu: tik op de drie stippen (of equivalent) naast de naam van uw bestand om meer opties te bekijken.
  3. Kies Firefox: selecteer Openen met en kies vervolgens Firefox in de lijst met apps.

Het bestand is nu geopend in Firefox, klaar om bekeken te worden.