FAQ - map Verzonden van AOL-e-mail

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Sinds februari 2010 worden verzonden berichten van AOL-e-mailaccounts niet langer in de map Verzonden van Thunderbird opgeslagen. U kunt Thunderbird echter handmatig configureren om dit te doen:

1. Selecteer via Extra > Accountinstellingen… uw AOL-account in de lijst aan de linkerkant en selecteer vervolgens de pagina Kopieën & mappen.
  2. Vink het selectievakje ‘Een kopie plaatsen in’ in het bovenste gedeelte van de pagina aan en klik vervolgens op de optie Map ‘Verzonden’ in.
  3. Selecteer uw AOL-e-mailadres in de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant.
  4. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.