Een extensie heeft mijn Nieuw-tabbladpagina of startpagina gewijzigd

Extensies (ook wel bekend als add-ons) zijn kleine programma’s die u kunt installeren om functies aan Firefox toe te voegen. Sommige extensies nemen de controle over de startpagina (wat u ziet wanneer u Firefox start, een nieuw venster opent of in de werkbalk op het thuispictogram Home Button 57 klikt) of uw Nieuw-tabbladpagina (wat u ziet wanneer u een nieuw tabblad opent). Als dit gebeurt, zal Firefox u bij de eerste keer openen ervan vragen of deze wijziging in orde is.

Fx83NewTabChange-MomentumAddon

De extensie bekijken en uitschakelen

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Klik op Start.
  3. Onder Nieuwe vensters en tabbladen wordt aangegeven welke extensie uw startpagina of nieuw-tabbladpagina heeft gewijzigd.
    DisableExtensionNewTab
  4. Klik op Extensie uitschakelen om om te voorkomen dat de extensie uw start- of nieuw-tabbladpagina weer wijzigt. De pagina wijzigt terug naar wat u eerder had ingesteld. Voor het instellen van een nieuwe startpagina, zie De startpagina instellen.

De extensie verwijderen

1. Klik op de menuknop Fx89menuButton, klik op Add-ons en thema’s en kies Extensies.
  2. Zoek onder Uw extensies beheren naar de extensie die u wilt verwijderen.
  3. Klik rechts naast de extensie op het menu (drie puntjes) en kies Verwijderen.
    fx72 remove extensions