Einde ondersteuning voor Firefox Lite

Mozilla beëindigt op 30 juni 2021 de ondersteuning voor de Firefox Lite-browser. Versie 2.6.1 zal de laatste ondersteunde versie van Firefox Lite zijn. U zult Firefox Lite niet meer vanuit de App Store kunnen installeren of herinstalleren. De toepassing kan blijven werken op uw apparaat, maar u ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer.

Waarom heeft Mozilla de ondersteuning voor Firefox Lite beëindigd?

We hebben er vertrouwen in dat de vorig jaar uitgebrachte versie van het opnieuw ontworpen Firefox voor Android aan de wensen van onze gebruikers van Firefox Lite voldoet, samen met onze populaire, snelle, privé en lichtgewicht mobiele browser, Firefox Focus.

Kan ik nog steeds veilig navigeren met Firefox voor Android of Firefox Focus?

Ja. Alle Firefox-producten worden gebouwd met de privacy van onze gebruikers in gedachten. Firefox voor Android en Firefox Focus zijn allebei lichte, snelle en veilige browsers.

Bezoek voor meer informatie over hoe u Firefox voor Android kunt installeren Firefox installeren op uw telefoon of tablet. Bezoek Wat is Firefox Focus? voor info over hoe u Firefox Focus op uw apparaat installeert.

Wat gebeurt er met mijn bladwijzers en mijn schermafbeeldingen?

Al uw opgeslagen bladwijzers worden verwijderd als u de toepassing de-installeert, terwijl schermafbeeldingen op uw apparaat blijven staan.