Een e-mailmasker verwijderen

Met Firefox Relay kunt u tot 5 maskers aanmaken en ze gebruiken wanneer u maar wilt. U kunt een masker ook verwijderen, als u het niet meer wilt gebruiken.

Waarschuwing: na het verwijderen van een masker, worden e-mailberichten die ernaar worden gestuurd niet meer doorgestuurd naar uw echte e-mailadres. Dit masker kan niet worden hersteld en ⁨Firefox Relay⁩ stuurt geen berichten die ernaar worden verzonden meer door. Als u een masker gebruikt om aan te melden bij websites die u belangrijk vindt, moet u uw aanmelding bijwerken met een ander e-mailadres voordat u het verwijdert.

Een masker permanent verwijderen

1. Meld u aan bij het Relay-dashboard op relay.firefox.com.
    Sign up Relay
  2. Zoek het masker dat u wilt verwijderen.
  3. Klik op de pijl naar beneden om de opties voor dat masker te tonen.
    Mask drop down menu
  4. Klik rechtsonderin op de knop Verwijderen om dat masker permanent te verwijderen.
    Relay Delete
  5. Er verschijnt een bevestigingsvenster, dat u informeert dat verwijderde maskers niet kunnen worden hersteld. Plaats een vinkje om het bericht te bevestigen.
  6. Klik op Verwijderen.
    Delete this email
  7. Gefeliciteerd! U hebt met succes uw e-mailmasker verwijderd.