E-mail beantwoorden in Firefox OS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Tik op email om de e-mail-app te openen.
  2. Open het e-mailbericht dat u wilt beantwoorden door erop te tikken.
  3. Tik onder in het scherm op reply om alleen de afzender te beantwoorden, of tik op reply all om iedereen te beantwoorden.
  4. Vul het Onderwerp in, voeg ontvangers toe of pas deze aan in de velden Aan en Cc/Bcc en tik daarna op Verzenden. Zie composing and sending email voor volledige details.